Restaurant Blaj

6 motive pentru care sa apelezi la restaurant Blaj Paradisul Transilvaniei

Chiar daca exista numeroase posibilitati atunci cand vine vorba de alegerea unui restaurant Blaj, cei mai multi aleg sa revina la Paradisul Transilvaniei cu placere, deoarece au certitudinea ca aici vor gasi absolut tot ceea ce au nevoie. De la modul de servire, pana la varietatea de preparate si gust, toate le selectionam cu atentie pentru fiecare client in parte. 

Stim ca mancarea buna poate avea impactul mult dorit doar atunci cand ea este servita intr-un cadru placut si armonios, iar restaurant Blaj din cadrul complexului hotelier Paradisul Transilvaniei prezent pe strada Horea nr. 43 doreste sa indeplineasca chiar si cele mai exigente dorinte.

Viziunea clientilor despre restaurant Blaj Paradisul Transilvaniei

Dincolo de toate, clientii sunt dovada vie ca facem lucrurile exact asa cum trebuie. Iar parerile lor nu ezita sa ne surprinda de fiecare data, dovedind ca tratam fiecare solicitare cu maxim de raspundere si profesionalism.

La restaurant Blaj ei stiu ca vor găsi cel putin 5 motive pentru care sa revina cu placere la noi:

  •   Primire atenta si calduroasa;
  •   Un meniu variat;
  •   Personal instruit cu atentie, care trateaza cu profesionalism fiecare client si fiecare solicitare in parte;
  •   Mancare realizata doar din ingrediente proaspete;
  •   Preturi mici raportate la calitatea preparatelor;

·   Respectarea tuturor normelor de igiena si calitate.

Despre restaurant Blaj

Atunci cand am pornit pe aceasta cale, ne-am dorit sa fim diferiti si ne-am axat intr-o continua analiza a pietei pentru a ne pune in contact cu cei mai buni bucatari, asistenti bucatari si ospatari. Nu am omis nici faptul ca, estetica este la fel de importanta cand vine vorba de cadrul de servit, indiferent de scopul acestuia.

De aceea, la restaurant Blaj am pus bazele unui loc modern in care clientii sa-si poata servi mesele in tihna, unde sa se simta ca acasa, dar si locul unde sa fie impresionati cu fiecare pas pe care-l fac. Designul modern al restaurantului satisface chiar si cele mai ample dorinte ale persoanelor care au un ochi format si deschis catre arta. Cadrul se completeaza perfect cu preparatele variate inspirate din bucataria traditionala romaneasca, dar si din bucataria asiatica, mediteraneana si nu numai. 

Oferim o atentie sporita la modul in care se prezintă mancarea in farfurie, fara a omite calitatea si gustul desavarsit. Ne deosebim de celelalte restaurante prin prezenta chef-ului Steffen von der Dunk, primul si singurul bucatar detinator actual al unei stele Michelin, o distinctie importanta in lumea culinara care ne ajuta constant sa oferim clientilor o serie de experiente desavarsite.

Servicii restaurant Blaj

La restaurant Blaj Paradisul Transilvaniei te invitam sa descoperi o experienta inedita, indiferent de ocazia cu care ajungi la noi.

Servire zilnica

Daca vrei un cadru special in care sa poti servi micul dejun, pranzul sau cina, la restaurant Blaj poti lasa toate dorintele tale, in mana expertilor nostri. Dispunem inclusiv de servicii de cazare si relaxare in cadrul complexului Paradisul Transilvaniei, ceea ce inseamna ca poti face prima oprire la restaurant, atunci cand alegi sa te cazezi la noi, dupa ritualurile tale de relaxare, dar si atunci cand ai pofta de ceva bun.

Servire pentru evenimente festive

Stim cat de dificil poate fi sa gasesti un restaurant de incredere atunci cand doresti sa organizezi un eveniment festiv. Noi iti vom arata insa ca putem transforma orice dorinta in realitate, restaurant Blaj avand o capacitate generoasa de locuri ce ne permite sa organizam inclusiv evenimente speciale la care mancarea sa dea tonul distractiei.

Restaurant pentru evenimente corporate

Portile restaurantului nostru sunt deschise inclusiv pentru antreprenori sau organizatorii de evenimente business, la care le putem veni in ajutor prin organizarea unor evenimente degajate din care sa nu lipseasca preparatele de top.

Alege-ne si nu te vom dezamagi!