Vino si relaxeaza-te la
piscina Blaj de 5*****

Va oferim servicii distinse pentru a va bucura de o piscina Blaj, alaturi de o serie de servicii excelente menite sa va ajute sa va relaxati, sa va gasiti energia buna, sa petreceti clipe frumoase alaturi de familie, de partenerul de viata sau de prietenii care va insotesc.

O locatie noua si distinsa in Blaj, Alba Iulia, usor accesibila transilvanenilor, cat si turistilor romani si straini care ajung in aceasta zona. Asezat intr-o locatie linistita, cu o arhitectura de mix elemente clasice cu moderne, Paradisul Transilvaniei ofera solutii perfecte pentru cei care isi doresc sa petreaca momente frumoase cu cei dragi la piscina Blaj, o piscina ideala pentru orice moment al anului, o locatie rafinata pentru evenimente de neuitat.

Va oferim tot ce este mai bun

Piscina Blaj pentru momente de relaxare

V-ati imaginat ce placut ar fi sa veniti impreuna cu persoanele dragi, cu prietenii, sa aveti o experienta inedita la o piscina Blaj?

De ce sa te multumesti cu locuri care au oferte mai slabe din acest punct de vedere cand poti experimenta momente de neuitat la aceasta piscina Blaj?

Te invitam sa inchiriezi Paradisul Transilvaniei si sa-ti surprinzi oaspetii in cel mai frumos mod posibil. Petreceti pana dimineata, ganditi un eveniment grandios sau intim intr-o locatie care va ofera flexibilitatea de care aveti nevoie si permiteti invitatilor sa se bucure de toate serviciile noastre impecabile: mancare gustoasa, servire ireprosabila, camere foarte confortabile, piscina la discretie si relaxare in zona de wellness & spa. 

Piscina Blaj

Relaxeaza-te si bucura-te de momente de vis in aceasta piscina.

Petrece timp de calitate cu cei dragi la piscina Blaj

Bucura-te de posibilitatea pe care ti-o ofera o piscina, si anume aceea de socializa cat mai mult cu cei din jur si de a petrece momente memorabile.

Piscina Blaj la dispozitie tot anul

Bucura-te de apa, relaxare si inot, indiferent de sezon sau de conditiile meteorologice.

Wellness & Spa

Descarca-te de energiile negative. Relaxeaza-ti mintea si corpul.

Piscina Blaj Paradisul Transilvaniei pentru momente de neuitat

Realitatea arata ca locatia are o pondere ridicata pentru succesul oricarui eveniment. Din momentul in care oaspetii tai vor ajunge la noi, se vor simti ca intr-o poveste.

Locatia pe care o alegi pentru evenimentul tau, indiferent ca este unul intim sau unul cu foarte multi invitati, joaca un rol extrem de important. 

Tu si invitatii tai veti putea realiza fotografii deosebite care vor ramane mult timp in albumul vietii, va veti bucura de o experienta culinara perfecta si de momente placute petrecute la piscina asa cum v-ati dorit. Nimic nu va putea umbri succesul evenimentului.

Beneficii piscina Blaj la Paradisul Transilvaniei

Sunt o multime de avantaje pentru care merita sa alegi vii la piscina Blaj din cadrul unitatii noastre de cazare, Paradisul Transilvaniei, pentru o escapada de weekend sau un concediu prelungit.

  • Inotul este un exercitiu perfect pentru muschi;
  • Prin inot, te vei putea elibera elibera de stres;
  • Clientii tai vor avea posibilitatea sa-si aduca prietenii pentru momente de neuitat;
  • Vor avea un somn mai linistit;
  • Se vor bucura de mai mult timp de calitate impreuna cu cei dragi;
  • Te vei bucura de preturi accesibile;
  • Zona din exterior care cuprinde piscina este placuta vizual si indeamna turistii sa petreaca mult timp in preajma acesteia.

Alege un weekend de relaxare la piscina Blaj, Alba Iulia

La Paradisul Transilvaniei, cea mai frumoasa locatie din Blaj, te asteapta o multime de experiente placuta pe care merita sa le traiesti alaturi de cei dragi. 

Indiferent de sezon, ia-ti costumul de baie, pentru ca la noi te vei putea delecta cu apa perfecta, inot si relaxare la piscina. Apoi, te invitam sa te lasi pe mana terapeutilor nostri pentru a-ti relaxa mintea si trupul in sesiuni magnifice de spa si wellness, intr-o atmosfera parfumata de uleiuri esentiale.